Афганистан

Юні хлопці, сигарети в руках
Сумки гітари і старий баян
Школа по заду,а скоро війна
Їх відправляють прямо в Афганістан
Спека і кобра - жахіття для них
Шахіди  і спокій - вбивці війни
Друзі померли в їх на руках
Травма навіки,проклята війна ...


Рецензии