Не опускай н коли руки,

Не опускай ніколи руки,
Іди вперед ти до кінця.
Хоч серце крає від розлуки
Й не знаєш, що тебе чека.

Не опускай ніколи руки,
Для слави Господа працюй.
Христос терпів за тебе муки,
Його останній поклик чуй.

Не опускай ніколи руки,
Так буде важко не завжди,
Вже кроки Бога всюди чути,
І ти за Ним сміливо йди.

8.08.02.


Рецензии