Вибори 2010

Що ж це робиться на світі?!
Господи, який бардак.
А конкретно в україні,
Довго буде воно так?

Де ще є такая влада?
Майже всі в ній крадії.
Той, що краде, той, що бреше,
Богу ворог і мені.

Вибори – За кого ж, Боже,
Голока свого віддати?
Обдурили, обікрали.
Хоч не йди голосувати.

Де іще є така влада,
Що народ свій давить.
Соки з нього витискає,
А себе ще й хвалить.

Політична реклама –
Хто зна що таке воно –
Кандидати в президенти
Друг на друга ллють гівно.

Та народ це не дивує,
Бо народ до цього звик.
Знаю, Боже, що Ти чуєш,
В розпачі народа, крик.

Він кричить до Тебе, Боже.
«Господи, нас захисти.
Гарного дай президента!
Змилуйся, ріхи прости!»

Вибори – За когож, Боже
Скажеш проголосувати?
Знаю, буде твоя воля;
Поможи її впізнати.

Президент, всіляка влада,
По Господній волі є.
В рік дві тисячі десятий
Час прекрасний настає.
*****


Рецензии