Начало августа, а лето на исходе. укр

 ***
Місяць серпень на початку,
Кінець літа.
Я чекаю дуже довго перемін.
Я чекаю не кінця, початку світу,
І початку див, чудес і різних змін,
Бо за смугою випробувань приходить успіх,
Кожному воздасться по гріхам,
А удача підморгне й дарує усміх,
Й я усім-усім себе роздам.


Рецензии