Не плач

Ти не плач
Ти не пускай сльозу
Ти вічно знай
Я тебе люблю
Ці дні для тебе дуже довгі
Ці дні для тебе такі тяжкі
Ти в снах мене шукаєш
І хочеш ти мене обійняти
Та ти не журись і не зволікай
А ти мене чекай
Пройдуть ці довгі зими
Прийде весна і я до тебе повернусь
Коли закінчиться війна


Рецензии