Листя

Впало листя на віконце
Я хочу жити все одно
І хоч прийшла сльозлива осінь 
Я буду пити все одно
Я буду пити ті кристали сонця
І хмари,які тікаючи за ліс
Я не знаю,що вам сказати
Що вам відати в минулий рік
Я перемотував час як платівку 
Але ти стиралася як раз
Коли до тебе я повертав сторінку
Ти зникала як пір'їнка 
І моє життя починалося з нуля


Рецензии