***

Весь світ мене дивиться очима
Цей світ великий і брудний
Так хочу в космос я злітати 
І шматочок місяця тобі знайти
Тому що шалено я тебе кохаю
І день за днем за тобою, я страждаю
І хочу в твоє життя в летіти
Як білий птах немов, як в небі мені зігрітись....


Рецензии