Моя Укра на

Душа кипить неначе лава
Душа кричить,як сотні раз 
Я знову і гідно промовляю 
Що Україна не здалась
І хоч прокляті будуть   
Ці реформи,які знищують народ 
Культуру і особу України 
Знищує наш рідний президент 
Він промовляє «Любимо ми Росію» 
І поважаємо вона старша за Україну 
І краща в сотні раз,я хочу сказати 
Прямо без всяких там під дач 
Що ми зрадливо продаємо Україну 
Що ми вбиваємо історію свою 
Ми,як колись жили під їхню дудку 
І зараз ми ідемо туди,як в пекло 
Як камінь, з гори швидко в низ 
Та я не буду швидко сумувати 
І неньку свою, я не буду віддавати 
Я буду битися,як Сокіл в небесах 
І гідно піднімаю стяг,де видно
Чітко видно Синьо Жовтий 
Вічний прапор України….


Рецензии