***

Так,ось листаю,я листи 
І в них з находжу,я думки
Які приводять,до розрухи 
До хвилин,які минали,як ріки 
І,я згадав,як ми кохали 
Річка,небо і вино,нам 
Було добре все о дно,ніхто   
не чув із нас прокльонів 
Бо ми любили,як чемпіони 
Але у небі пролунали грім 
І ми з тобою розійшлись


Рецензии