Так ось

Сніг за пав мої віки 
Сніг на крив моє життя 
Вітер віє, мов торнадо 
Ти пішла з мого життя 
Ти не витримала чекання 
Мого тяжкого з не вагання 
Я тримав, тебе як пташку 
І чекав чарівну казку 
І забув про твою ласку 
Я з палив твоє життя 
Пробач мені,з летів край 
Ти чиста, як сотні зірок в 
Небі за світились,і ти від мене
На завжди пішла....


Рецензии