наркотична лялька

Ти сидиш 
В кімнаті темній
Все навколо в тишені
Ти вже наркотична
Лялька,ти граєш
Грандж на весні
Вже шансів, не хватає
А,ти до б'єш доріжку
Наркоти,ти в мер
Перед світанком,під
Nirvany,як усі вони....


Рецензии