голодомор

Біль тяжкий і холод віє
Все навколо так чорніє
Смерть ходить по хатах
І забирає чієсь життя
В муках тяжких і мору
Останній хліб забрали з двору
Ми скоро будемо помирати
І хвилини щастя не будемо знати
Ці роки шли мов століття
І страх пронизував людей
Але страшними за лишиться на вічність
Закон про п'ять пшеничних колосків


Рецензии