листва

Була тоді осінь
В місті ішов
Дощ золотий
Листя стелилося
Стелилися в твої
Долоні, ти усміхалась
Ти була ніжна, як квітка 
І гарна, як перша весна 
Тебе я побачив,збило
Мене з ніг кремезних, підхожу до 
Тебе і кажу «- привіт»
Ти відповіла швидко 
І сказала очами «- ти мій»
Наша розмова летіла, як сніг 
Ми по кохали, як грози летіли 
В зорі нічні, зажили ми тихо, за жили
З тобою в квартирці маленькі, в тихому 
Раю


Рецензии