A Pouchkine

PUSHKIN HOLIDAY 2009
               
Among beauty of flowering of gardens
My soul floats
                Being shone with happiness
Day long-awaited
                The joyful has come
Having filled
                by the passionate inspiration

From heart by singing
                Verses have poured down
And music was whispered
                With a gentle wind
All night long nightingales gave its trills
Stars flickered
                by their  Secrets thus

So they are bright
               Blue
                And greens at ponds
Heart beat is audible
in trembling of tree branches
The world plunges with harmony into love
And during this instant poets are born

There is my Pushkin
                his head having inclined
Thoughtfully looking at vanity
All our life is
                The only floated instant
In the sky all having recollected
                I will silently smile


ПУШКИНСКИЙ ПРАЗДНИК 2009
               
Среди красот цветения садов
Плывёт моя душа
                Светясь от счастья
День долгожданный
                Радостный пришёл
Наполнив
                Вдохновеньем страстным

Из сердца пеньем
                Полились стихи
И музыка шепталась
                С нежным ветром
Всю ночь дарили трели соловьи
Мерцали звёзды
                Тайнами при этом

Так ярки
               Синева
                И зелень у прудов
Биеньем сердца трепет веток
Мир погружается с гармонией в любовь
И в этот миг рождаются поэты

Стоит мой Пушкин
                Голову склонив
Задумчиво глядя на суету
Вся наша жизнь
                Один проплывший миг
На небе вспомнив всё
                Я тихо улыбнусь

06/06/2009


Рецензии