Моя доля...

            Доленько , ти моя доле !
            Де ж ти забарилась ?
            Чом до мене ти ніколи
            Та й не прихилилась ?
          
            Може горами блукаєш,
            Вітром у підніжжі ?
            Або в світі силу маєш
            Десь на роздоріжжі?

            Я сама би полетіла...
            Але , де шукати ?
            Та чи сможу тебе ,мила ,
            Привести до хати ?

            Ти до мене білим птахом
            Повертайся ,люба .
            Та й живи над моїм дахом,
            Доленько ,голУбо !
             
            


Рецензии
Алевтина, так Вы ещё и украинка! Как я рада! Всё, что связано с моей мамой, я обожаю!

Вехова Лариса   27.03.2013 13:01     Заявить о нарушении
Спасибо большое Вам, Лариса!!!

Алевтина Гусева   27.03.2013 18:07   Заявить о нарушении
На это произведение написано 11 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.