Воспоминания

Ясним небом подаровані
Твої очі синії,
Милується ними інший,
Для тебе варіант ліпший.
Хотів би вбити кохання,
Та це вже програне замагання,
Ти назавжди в моєму серці
Приглушений біль, хочу смерті.
Чому це згадую я?
Просто настала зима,
Тоді був час,
Почуттів тільки для нас.
Думали навіть однаково,
Емоцій вдосталь, все чудово.
Дуркували в снігу білосніжнім,
Ще погляд твій був ніжним.
Мить кожну пам*ятаю,
Краще забути - знаю...


Рецензии