колишня

Тепер ти вже непотрібна,
Тепер ти вже просто сама,
Для нього ти вже не чарівна,
Для нього ти просто дурна.
І вже твої очі широкі
Не сяють для нього казково.
Не будуть розмови глибокі,
Не буде тих квіток бузкових.
І руки більше не сплетуться,
І не смакує вам вже вишня,
І губи більше не зійдуться,
Адже тепер ти вже колишня


Рецензии