Забудь

Забудь ти все, що колись було,
Забудь кохання, що колись жило,
Пристав до спогадів пістолета дуло
І простріли наскрізь їх дупло.

Забудь того, що колись кохала,
Забудь і те, що лиш його плекала,
Забудь про те, як колись літала
До того, як перед ним ти впала.

Забудь про біль, що в серці ховалась,
Яка одразу з ним і пізналась.
Забудь, що душа твоя лиш з його кохалась
І те, як в його руках ти плекалась.

Пробач його, забудь про все
І життя вже не буде більш сумне,
Зроби собі чашку улюбленої лате
Та згадай, що в тебе вже життя нове.

11.05.10р.


Рецензии