Чи ви забули що таке кохання

Моя любов сирітка без тебе
Де зараз ти я  поруч хочу бути
Чому так проти наші  зустрічі  батьки
А  люблю бо  ти  найкраща в  світі

Дивлюсь в вікно а нічка вже на дворі
А зорі в небі так любов’ю  мири хтять
Як місяць  в небі я один дивлюсь  в  віконце
Яка це біль без тебе у  мене

Чому зі мною поступають так батьки
Не відривайте  ви мене від мого щастя
Ваші серця любили то же так
Чи ви забули що таке   кохання

Дивлюсь в вікно а нічка вже на дворі
А зорі в небі так любов’ю  мири хтять
Як місяць  в небі я один дивлюсь  в  віконце
Яка це біль без тебе у  мене

Ой тату мамо зрозумійте тільки мене
Я вже зробив для себе вибір свій
Прийміть   прошу  її   до свого серця
І вдячний вам я  буду все життя


Рецензии