Журавль водил комбайн по полю. укр

19.07.09
13:05
«А»:
Журавель водив комбайн по ниві,
В мами на городі, де пшениця.
Очі в журавля були щасливі,
Гарний бо врожай тут колоситься.

Він на ниві був аж із початку,
Із землі, з зернинки, із травинки.
Кожен день із вечора до ранку,
Від росинки і аж до зірчинки.

Кожен день він виглядав на поле,
Сходить як, росте, як колоситься,
Бо у цім врожаї його воля,
Й щедрий хліб, багатий, як годиться.

Виглядав він жнив, неначе свята,
Ждав комбайну, щоб прийшов він вчасно,
Люди щоб трудилися завзято,
І пшениць і ячменів щоб було рясно.


Рецензии