Пiжмурки з суницями

...Солодко пахнуть суниці у лісі,
Скупані в краплях дощу.
Я у поклонах галявини колесо
Стежкою перехрещу.

Жменьку зберу полум’яного скарбу,
З ягід обтерши росу.
Вони на долоні моїй закарбують
Соком кривавим сум.

Та я не розчулюсь! І піду у літечко
Щедрі шукати дари!
І гріх «зазирання суницям під листячко»
В променях сонця згорить.

2010


Рецензии