Божий транспорант

Візьмем сьогодні транспорант,
Йдемо протестувати.
Баста! Досить розділять,
Будемо єднати.

Одна ми церква у Христі,
Зруйнуємо конфесії.
Бо це все розділяє нас,
Від них лише депресії.

Католик ти, чи протестант,
Чи православний дуже.
Задумайся, братко, по-перш,
Ти християнин, друже.

Візьмем сьогодні прапори
Та будемо махати.
Підемо в світ, де весь народ,
Христа людям звіщати.

Розкажемо, що любить Бог
Та хоче обійняти,
Усі конфесії в Христі,
Він хоче об’єднати.

Не ділить Бог нас, але ми
Конфесії придумали.
Протестувати підемо,
Аби усі подумали.

Подумали, як разом жить,
Й до Бога разом прямувать.
А не де правильніша церква,
Та тіло Боже розчленять.

Нас розділяє сатана,
В сіті його не попадись.
Який є твій приорітет?
У своє серце подивись.

Якщо ти православний,
Католик, може протестант,
Ставай у ряд до званих,
Ставай під Божий транспорант.
*****


Рецензии