Терза душу старий слiд

Терзає душу старий слід
Ти залишив його для мене,
Уйшов ні слова не сказав
Тепер твоя душа на небі.
Ти юним другом залишивсь
І Новий рік тепер без тебе
Стрічає в домі твоя мати,
Вона любить в розлуці твої добрі уста,
Печаль як і раніш зжимає серце,
Їй так шкода що так мало с тобой говорила,
Й тебе з собою не лишила.


Рецензии