Дорожка в росы убежала. укр

18.07.09
06:10
«А»:
Росяна доріжка в спориші,
На городі в мами, і туман.
І навколо тихо, ні душі,
Наче не село є а обман.

Я на тій траві росу зіб’ю
Босими ногами на зорі,
Сили і наснаги дістаю,
Знов слова кажу прості свої.

Сад великий і життя – город,
Кожен день протоптані сліди,
Ти іди в життя, скоріш іди,
Міряй стежку від азів, від вод.


Рецензии