До школи...

До школи вересень вже кличе
Чекає перша вчителька моя
Барвиста осінь мене вітає й зиче:
Хай мрія збудеться твоя!

Книжки і зошити мене чекають,
Ви не сумуйте іграшки мої,
Коли пишу, рахую і читаю,
Ляльок Альошу й Катю, також я навчаю

Садочок, любий, прощавай!
Тобі я вдячна за ці роки,
Країна Знань, мене чекай!
Закінчився мій безтурботний спокій!
30.08.2010


Рецензии