Владимирский собор, что в центре Киева... укр

16.07.09
08:30
«А»:
Володимирський собор у центрі  Києва –
Біле з жовтим, синє з золотим,
І моя душа перед тобою квилила:
Господу молилась, а за тим –

Так багато мрій, бажань і здійснення,
І подяка і молитва і хвала,
Те, що я зробила, будь оцінене,
Щоб я спать спокійно знов могла.

Серед міста шум, а під дзвіницями –
Дуже чистий, мелодійний дзвін.
Під небесними небаченими висями –
Володимирський собор, надія він,

Наче батько, він мовчить, але виховує.
Привід є подумать, помовчать,
Говорити щось, бо, кажуть, слово є,
Те що ти людина, то тре  знать.


Рецензии