Море часу, черги тихий гам. укр

13.07.09
12:11
«А»:
Море часу, черги тихий гам.
Всі спішать кудись, але терпляче ждуть:
Хочеш документи зробить сам,
То повинен витримати путь.

Кабінетів сто треба пройти,
Тре «бумажка», підпис і печать,
До начальства тре підхід знайти,
Й не згадать при цьому чиюсь «мать».

Як же любим ми бумажний шквал!
Ти людина? То попробуй, докажи!
Папірця нема? Втопить «дев’ятий вал»,
Є? То соломинкою вдержить.


Рецензии