Сн жинка

"Можна я тебе зігрію?! Я ладна на все. Тільки прийми моє тепло. Я згодна стати схожою на мільйони таких же як я. Я ладна пожертвувати своєю індивідуальністю. Стати холодною і прозорою. Втратити легкість і свободу. Я проміняла небо, на можливість зігріти тебе. Прийми моє тепло, благаю. Я ладна злитись з цим білим настом, тисяч таких же як я, що вже мають твій дозвіл...візьми моє тепло...Дай мені можливість стати твоїм захистом. Дозволь подарувати тобі моє коротке життя. Не дивись, що я така маленька і невичурна. Не звертай уваги не те що я така тонка. Я сильна. Не дивись на те, що у мене нічого немає. Зрозумій, я можу дати тобі своє безмежне тепло...Може сніг і холодний, але це тількі зовні. Просто "ми" всі хочемо зігріти тебе. Я не вийняток, дозволь... Дозволь віддати тобі свою любов..."

- Ма, а звідки сніг береться???
-З неба, синку...

" Дякую. Ось я лежу з сотнями таких як я. І зігріваю тебе. Ховаю від вітру і морозу. Бережу...до приходу весни..."


Рецензии