Псевдопатрiот

Що ти хочеш мені сказати
Мовою брудною про країну?
Ти вимий язика і спробуй знову!
Що ти маєш мені сказати,
Розваливши неньку-Україну?
Не вчили будувати? Як чудово!

Припев:
Робить все, щоб нам було гидко,
Всіх, крім себе, шле на ешафот,
Бігає від кари дуже швидко,
Топче ожеледь
Псевдопатріот!

Щоб з тобою привітатись,
Руку праву підіймають вгору,
Побачив би це все дідусь твій рідний!
Мерехтить – не проблюватись –
Твоя пика всюди по забору
Із гаслом «Тільки я врятую бідних!»

Припев.

Ми повинні тебе засмутити:
Доля тобі вмаже аперкот,
Перемога бажана не світить,
Згинь з очей людських,
Псевдопатріот!


Рецензии