да. ето правда

ну вот ти любиш,да?

любиш.не відмазуйся.всі люблять.

ну от він про то знає?
а мав б знати.
а знаєш чьо?
вот прикинь.
йдеш завтра по дорозі а на тебе падає літак.чи автобус.
і всьо.він не взнає шо ти його любила.
або наприклад п'єш собі чай.сидиш вк і тут бац! піксель на екрані.і всьо.чай поплив.
або спиш вночі.холодно.під ковдру залізла.і всьо.не вилазиш.день.два.а він незнає.
або вот ше варіант.йдеш по вулиці,а там він.йдеш така нафуфирііна.а там стовп.чи лід.і всьо.тебе нема.

а він ж тоже може тебе любити.

він ж не догадується шо завтра він проснеться а ти під літаком.
чи лежиш дохла на клаві.
ну чи там під ковдрою.

ну от зараз візьми і напиши йому.
єслі шось піде не так.скажеш кіт по клаві перейшовся.

нефіг вийобуватись!
любиш.кажи.не любиш.сиди і дружи.

і вопше той кого ти любиш має про то знати.
так шо давай сраку в жменю і дякувати будеш потім.


Рецензии