не плачь

нерозумію тих хто плаче.
ну от скажіть який кайф,потім облизувати солоні губи.
ну солі нажріться.проблєм менше буде.

але канешна причини бувають різні.

єслі посварились з другом.
пляшемммм.
єслі він друг значить не посварились.а так.перерив.

єслі  з батьками.
нуу а хто вопше плаче.в такій ситуації?

єслі.з Ним.
то нє.нахуя?
шо змінить?ні***.
краще сісти, пожувати сємок.
і забути.
а то потім блін ті гарячі сльози аж по сраці течуть.
ти хто тряпка?
от скажи.сказав нє.значить нє.
єслі він мужик.
єслі не мужик,значить прижми до стєнкі.і по дєлах.

вдарилась.
ну і шо? болить.я знаю.
да.буває йдеш з гарячим чаєм іі так мізинець нападає на кут тумбочки.
знаю знаю.
в такі миті.згадай дядю Пєтю з сусіднього підїзду який в Афганістані служив.імпатєнт.зроби висновок.

школа.оцінки.
вопше незнаю чи знайдуться такі,які б цим переймалися.
але всяке є.
так от.
не плач.два бали за то непідняють.

зламали сторінку.
то піздєц.
але ти не плач.
створиш нову.постворюєш собі 8 сторінок.будеш вопше сама модна.єслі всі паролі запамятаєш.

мікроблог.

я не плакала чесно.
ну от нафіга ви вк?
шоб шо? на мікроблог втикати,на нього не надрочишся.
маєте приват.ну мою сторінку.шарьте.
да.спочатку хотілось головою в стіну.але увиии.дуров хімічив.
але ти не плач.
всім похуй на твою думку щодо цього.

моя тупа нотатка.
тут реально хочеться плакати.
але ви не плачте.
ну подумайте я вартую ваших сліз?
і правильнооо.
я всеодно буду всяку хрєнь тут писати.

і не треба завтра обговорювати мене.
я не соромязлива дівчинка.
я не дивлюсь кармеліти
в мене нема альбомів з 40-ма фотками де я на фоне ковра з ведмедем.
чи бля з бутилкоюю
не стискаю сіські.не випучую губи.і не ношу шапок в хаті.
я не крута.

я звичайна їбанута.
да трахаю свою мрію.
да їбу мозги.
да да.шо не написане слово то мат.
да і мене чомусь люблять)

в вас зараз склалась про мене думка.
тільки не будьте впевненими шо це так.
знаю знаю впевнених не чіпають гопніки.не кусають собаки.
але це не той випадок.


Рецензии