хр нь

а в вас буває таке:

от чуєш пісню.таку знайому.стільки спогадів від неї.
і тут знайдеться хтось хто обламає весь кайф.
чи там є мєдляк під який ви танцювали.ви! нє блять підійде якись рагуль запросить тебе.

заходиш в приміщення,а там його духи.бляяять.мурашки по тілу.
а потім аблом.как всегда.його там нема.просто якийсь мудак хоче мені сподобатись.

от йдеш по вулиці він йде.ти обертаєшся вслід.і він обернувся.
о тоді поздатоооо
але блять завжди знайдеться шось шо обламає кайф.
стовп.наприклад.

от завжди знайдеться хтось хто скаже:"я про тебе був інакшої думки"
да я вопше їбанута.їбанутим легше.їбанутих люблять.

знайдеться вічно хтось хто тупо плагіатить!
альооо.я носки різні ношуу.давайте,тоже так носіть!
раз копіюєте всьо...

в друзьях лохів немаю.
але бля знайдеться один,шо завжди в фармандії тираєє

і вопше я підерас.
і тільки не треба зараз писати,як пишуть деколи:
"не будь про себе такої думки"тири пири
бля.знали б ви.якої я про себе думки.
вопше б блєванули.
в мене всьо атлічна.і не тре казати "ти ше собі знайдеш,того хто.."тири пири.я вже знайшла.дякую.і вопше я заміж виходжу за нього.так шо всьо. аблом.

даа на сторінці пошлость.так і буде.можете видалятися.
і вопше як хочу так і дрочу
і вопше давайте уже "аблом"

логіки нема в нотатці.але то похуй
ніде логіки нема


Рецензии