Прощавай

В усі часи кохання славлять у піснях
Поети, барди і непростий простий народ.
Коли луна романс - спиняється й війна,
Хоча за те, що любиш - ніяких нагород.

Я полетів бо так сказали в дальній край,
Де землю крив кривавий зорепад,
Сказав: "Кохання збережу до тебе, так і знай."
Коли із дому вийшов - забарабанив сильний град.

Земля згубилась між ясних зірок
І погляд наштовхнувся на безмежність.
Й космічні воронки чорних дірок
Нагадують очі твої, як казав що повернусь.
Прощавай...


Рецензии