Зорi у кишенях

Були це все лиш зорі у кишенях,
Які для нас зірвалися з небес.
А потім догорали в наших жменях,
Як спалахи небачених чудес.

Як спогади про віру у кохання,
Вони погасли, наче ліхтарі.
А ми лиш посміхались на світанні,
Вдивляючись у обрії ясні.

Та бачачи простори лиш на стелях,
Як лабіринт, заплутаних кімнат.
Нам захотілось зір отих в кишенях,
Які тепер для інших мерехтять.


Рецензии
не удержишь звезды в "кишене",
вам кишеню прожгут они!
лучше деньги держать у жменях!
там сохраннее будут они!

Александр Анфилатов   30.12.2010 13:28     Заявить о нарушении