Жiнка Золота

       Для Ж.З.

Ой, Жінко Золота ти, сидиш в різдвяній хаті
і хто тебе питатиме чому ти тут сидиш?
А не біжиш у поніч, туди, де дівам в поміч,
дарує Він крилатих,баских і золотих...
Туди де в оболонях пасуться дикі коні,
де в пригоршні долоні склада Господар Ночі
та ловить зорі ...  Хочеш
          Йому допомогти?
Давай же хутко, боса
така простоволоса,
біжи Йому назустріч,
              біжи,
                біжи, 
                біжи...


Рецензии