Departarea-i nimic pentru dragostea mea

Spune-mi ceva sa aud vocea ta...
Vreau sa-ti spun, ca imi place de tine.
Departarea-i nimic pentru dragostea mea,
Poate nu esti cu mine, dar ti-as striga: "Vino!"
Totdeauna erai tot ce eu vreau,
Si te iubesc... atat de mult...
Si fiece zi eu te caut,
Unde-i dragostea mea, ce-mi doresc s-o sarut?

Prerefren:
Inima mea nu bate
Daca tu nu esti aproape.
Poate esti in departare,
Te astept!

Refren:
Sa-mi spui ca iubesti, si doar pe mine ma-ncalzesti,
Doar tu in lume esti, numai tu poti sa ma-ntelegi!
Te voi gasi, si-n geamul meu privesc!
Nu mai rezist, nu stiu ce-mi doresc!

II:
Eu vreau mai mult decat ceva in lumea toata
Sa ne-ntalnim sub cerul nostru de mai...
Cel instelat... iar caldura de noapte
Ne va incalzi, doar cu mine sa stai!
Bine te-am gasit, si ramai cu mine...
Vreau sa fim impreuna pe veci.
Dragostea mea e doar pentru tine,
Si primeste-o... caci...

Prerefren.

Refren.

Si crede-ma, doresc... sa te-ncalzesc... iubirea mea...

Sa-mi spui ca iubesti... te astept..
Te voi gasi... vei fi a mea

Refren.


Рецензии
"Vino!" - Moldavskoe ? XDD

Алиса 6   05.01.2011 14:36     Заявить о нарушении