П зно

Пізно. Так пізно вже стало для слів
І для зізнань у коханні відвертих.
Пізно минуле із пам`яті стерти,
Пізно пробачити, пізно померти,
Втрачених пізно шукати шляхів.

Все. Ні про що вже мене не питай,
Щоб не чіпати розбитого серця.
Голос у ньому нехай не озветься.
Хоч і ще бачитись нам доведеться,
Завтра ти скажеш мені "прощавай".

Ні. Не забулося і не пройшло,
Болем застигло в очах, заніміло,
Днями гіркими й ночами осіло.
Тільки даремно воно так горіло -
Щире кохання самотнім було.

Байдуже. Ти не збагнеш почуттів,
Мріям твоїм до небес не злетіти.
Іншого будеш ти вірно любити.
Доля жорстока, її не змінити -
Надто вже пізно тебе я зустрів.

07.02.2004


Рецензии