я люблю...

Я люблю цю країну,Навіть без кокаїну.
Навіть без трави та гарного абсенту.
Я люблю за те ще штовхають в спину.
Коли ти останній на вершині постаменту.

Я люблю калюжи з брудом,
Щоб білі чобітки марати.
Я люблю у їдальнях потріскану посуду.
Та жовті плями на постілі у вітальні.

А ще коли ти у прозорих панчохах,
Пахнеш милом та з квіткою у зачісці.
Тобі кажуль лярва,алкоголиця позорна,
Та звідки знають,я ж цнотлива у свої двадцять...


Рецензии