Вже горобцi сидять на споришах...

Виконує Лариса Недін
http://www.stihophone.ru/works.php?ID=23265


Вже горобці сидять на споришах,
І голову схилив поважний сонях,
Сонцями – гарбузи – в шорстких долонях
Дрімають в надокучливих дощах.

Дзвінкоголосся вщухло у лісах.
Вітри – по стернях – на буланих конях.
Зазолотилось – у беріз на скронях.
І трави – знічено – холонуть по ночах.

Та ще жоржинами уквітчані сади,
По хризантемах – скаче молодик,
У зірочках – виблискують – “морози”.

А винограду грона наливні
Вбирають літечка останні дні,
І розкошують – стиглим соком – оси...

2008


Рецензии
Надіє, ви - признана майстриня сонетів! Дуже гарно!

Вера Кухарук   17.10.2012 22:12     Заявить о нарушении
Вірочко, якось пропустила лист...
Дякую!

Надя Чорноморець   29.10.2012 12:19   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.