Глянь-но мамо ти на небо...

. . . Глянь-но мамо,ти,на небо
Подивись яка краса !
Я його люблю безмежно
Не краса , а чудеса !

Дивнi зорi над землею
Нависають мов пливуть
Смiшно мiсяць висувае
з поза хмарки бiлий зуб

А оно дивись лелека
Чомусь пiзно так летить
Може долю вiн шукае ?
Ну нехай йому щастить !

Глянь-но мамо ти на небо
I не плач , а усмiхнись !
Скоро всiм нам буде легше
Ну ж бо мамо , усмiхнись ! . .


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.