На украинском

Про що змовчиш зі світанку?
коли востаннє дивишся на мене?
Поки згасає в моїх очах та жаринка.
коли  вже не буде та ЦІЛА.
А потім буде сердце то рідке,
незабаром  розпливе по судинах тіла.
напевно так зхотіла.
про що ти скажеш мені востаннє?
про те що набуте зпалало в мені?
а я мовчки придивлюсь до тебе в сумраці.
воно в тобі.

а й завтра не буде нас,
будуть різні ти та я.
Авжеж я красномовно надрукую от ті листи,
які зараз там де сміття палає у вогні.
Можливо так спалає і цей лист.
поки ще музі є чим малювати...творити ,постачати.


Рецензии