Верховна рада

     Верховна рада

Прокиньтесь люди, хіба ви сліпі
Дивіться, ви проспали Україну
Запроданці, з державою в руці
Нас штурхають, немов ми бидло, в спину.

Податками, ярмом з усіх боків
Обклали, все їм мало, мало
Кредитів понабрали, з-за бугрів,
Щоб наші діти потім віддавали?

А де ті вклади, наші, трудові?
Що повкрадали кляті комуняки!
І обернулись демократами, святі!
Повідкривали різні біржі, банки.

А розорили підприємства, нащо?
Із западу вказівки потекли?
Бо їм без України буде краще!
Щоб їхні технології росли.

Здавили, що не встати, не здихнути,
Закони нові – поповнять бюджет!
Пенсійний фонд і прочії проекти
Той хто при владі, упіймав момент.

Ціль головна – це знищення народу!
Не буде України, лиш плацдарм!
А нам дана усім одна свобода!
Померти з голоду, та дзуськи, хріна вам!

Бо Україна ще жива, не вмерла!
І сила й воля є у козаків!
Піднімемося і розправим крила
І не злякаємося клятих ворогів.

Бо в Україні лиш народ – це влада!
А не парламент, а не президент!
Лиш слово праведне то є верховна рада!
І Божий заповіт – авторитет!


Рецензии