Берегите природу!

Нас вчили з дитинства природу любити,
Берегти, доглядати, й ,звичайно, цінити,
Та , напевне,  забулись слова ці з роками,
Чи усім наплювати, що трапиться з нами?

Що не день – катастрофа, рік у рік,  як закон,
Ще й заводи в повітрі  руйнують озон.
Ну і як можна жити в умовах таких?
Поки час є, міняти потрібно нам їх.

А почати із себе, нам, люди, потрібно,
Зрозумійте природу, поводьтеся гідно.
І тоді заживемо ми з вами в достатку,
Та й у світі - цілому все буде в порядку.

                Коновалов А. 
               


Рецензии