Просто

Впадаєш в «транс» від зверхності своєї?
Плюєш на голови, забравшись на стовпа?
      Тебе не тішать навіть орхідеї,
      Ти їх топтав синіючи від зла,
Слиною давлячись, кричав, що все обридло
Лиш ти один, як з джерела вода
      Тобі ж бо, з висоти,  довкола видно…
      Та вітерець дмухнув і впав ти на козла,
Який об стовп, свербіжну, чухав спину…
Тварина, з страху, дико «понесла»
      І ти кричав, як кабанець, в хвилину,
      Коли його під ніж бабуся повела
А я стояла там і бачила те диво
Та пожаліла лиш сердешного козла


Рецензии
мораль прекрасна
люди будьте
добрее ко всему
тогда и вам
но по трудам
воздастся по сему

очень понравилось
восхищён
очарован

Владимир Гельм   01.08.2011 22:43     Заявить о нарушении