Це моя Украiна

До тебе, мій народе, серцем лину
Із піснею дзвінкою на вустах.
Вдихаю дух твій з присмаком полину,
Що кличе за собою і у снах!

...........Це – моя Україна,
...........Моя рідна земля,
...........І ліси, й полонина,
...........І безмежні поля,
...........Верховина, стожари,
...........І Дніпра течія,
...........Гори, втиснуті в хмари –
...........Це – країна моя!

Пахучий дух землі у чистім полі,
Дзвінка весела пісня солов’я,
І Україна, дякувати Долі,
Для мене найрідніша є земля!

...........Це – моя Україна,
...........Моя рідна земля,
...........І ліси, й полонина,
...........І безмежні поля,
...........Верховина, стожари,
...........І Дніпра течія,
...........Гори, втиснуті в хмари –
...........Батьківщина моя!


________________________________________

картинка с интернета


Рецензии