Патрiотам

Єднаймося, браття! Одної ми крові.
Гуртуймося, сестри, тягнімось до волі!
Щоб спів солов’їний і далі лунав,
Народ України щоб горя не знав!
Спокійно щоб спали в землі отамани,
Щоб тільки з історії знать про кайдани,
І міць прославлять Української Нації,
І велич душі знищить всю деградацію.
Щоб слово Шевченка горіло вогнем,
Й Архангел Святий захищав нас мечем.
Щоб дітки здорові росли нам на втіху,
Щоб в кожному домі було вдосталь сміху.
Щоб кожен із нас до кінця патріотом
Стояв за Державу і кров’ю, і потом!



____________________________________________

картинка с интернета


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.