Вишни

Зелені вишні колихають,
Під вітром буйним навесні,
І сонце любо обіймають,
Джмелів кохаючи у сні…

А як пригріє сонце вишні,
Озолотить чудні, в раю,
Повиростають смачні, пишні,
На них дивлюся і молю…

Та це вже вишню оглядаю,
Багряно світить, як вино,
Та біля серця сповиваю,
Солодку казку вже давно!

Уже дозріли, віти милі,
Їх грона клонять до землі,
О вишні, вишні… чарівливі,
Прекрасні, гарні і чудні!


Рецензии