Слова... Вiршi...

Мої слова, мої вірші,
Мої рядки – болюча сповідь.
Цей крик самотньої душі
Лиш рима може заспокоїть.

І серце знову ожива,
Як я перо візьму у руки –
Римовані прості слова
Лікують всі душевні муки!

Сльозами зіткані вірші,
Для когось, може, незбагненні.
На молодому рубежі
Вони і чисті й одкровенні.

Весною зваблені слова,
Заквітчані її красою,
Пора б почати їх жнива,
Але все пахне ще зимою.

І знову я пишу вірші,
А між рядками болю сповідь.
Цей крик самотньої душі
Лиш рима зможе заспокоїть.


Рецензии