Грайте, скрипалю

Милий скрипалю – зіграйте мені ностальгію -
Вічних лісів серенаду, забутих полів…
Ви тільки грайте! А я поки трішки помрію,
Й зерням полину за вітром майну навздогін –

За небокрай, де смарагдові зорі на стелі
Буду збирати у кошик для буднів своїх.
Грайте, скрипалю! Я вже пролітаю пустелю
Вчорашнього дня, де ховалося сонце в барліг.

Грайте, скрипалю! Не треба мене жаліти!
Хочу туди я – на крила до Ваших октав!
Може нарешті мені перестане боліти
Та ностальгія, що в серці моєму, хоч там!

Грайте, скрипалю! Моя вже присутність стихає –
Бачите – вийшла вже місяця перша дочка...
Може й колись по мені ностальгію зіграє
Рухом повільним гострий язик смичка…

________________________________________________

картинка с интеренета


Рецензии
Аж жаль бере, що я - не скрипаль, а тоб зіграла)))))))))

Валюша Александрова   22.12.2010 16:23     Заявить о нарушении
Доброго дня Вам, Валентино! Нічого страшного, зате Ви гарно співаєте)))

Лала Цукерман   22.12.2010 16:27   Заявить о нарушении