Закохано дивлюся в...

Закохано дивлюся в твої очі,
У їхню даль безмежно-голубу,
І спогади недоспаної ночі
Шукаю в них, як істину святу.

Пробуджені від спокою зізнання,
Омріяні у снах прості слова.
І подихом збентежене світання,
І серце, що з тобою ожива.

Коли тебе немає - в серці туга,
В очах - самотні відблиски роси.
Ти моя щемна, зболена недуга,
Та намагаюсь біль цей зберегти.

Бо ж голос твій загоїть усі рани,
Напоїть насолодою ночей.
Лиш душу збережи ти від омани,
Не відвернись від погляду очей!

Не відречись від сказаного слова,
І взятої руки не відпусти,
І не спали у запалі розмови
Тобою всі заквітчані мости!

Ловлю твій погляд ніжний на світанні,
І завмира цілунок на вустах.
Гублю себе й знаходжу у зізнанні,
І розквітаю у твоїх руках.

Закохано дивлюся в твої очі,
У їхню даль безмежно голубу.
І спогади недоспаної ночі
Шукаю в них, як істину святу.


________________________________________


увртинка с интернета


Рецензии
Отличные стихи,Алёна! С теплом,

Артур Артемов   22.12.2010 16:20     Заявить о нарушении
Спасибо Вам большое, Артур! Расплываюсь в улыбке))

Лала Цукерман   22.12.2010 16:25   Заявить о нарушении